sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Friday, 27 April 2012

kenakalan kami para form 4 science XD

Assalamualaikum . Tak jawab dosa , kalau jawab sayang . XD HAHA . gurau je . Okeyy , hari ni Liza nak story   pasal dak form 4 science yang nakal-II . keyy . memang nakal pon .  . Tak payah nak dinafikan lagi la . HEHE . keyy , masa hari tu , hari rabu aw . kitorang ada koko ( kokorikulum ) then FARHAN and AKASHAH bawak fon tau . sebenarnya ramai lagi yang bawak fon , tapi nama dirahsiakan la . Then ada kawan Liza ni . Dia ni pengawas tau . Pastu , kitorang rancang la , nak kenakan budak berdua ni . Pastu , kononnya la kalina ni bagitau cikgu disiplin yang FARHAN and AKASHAH ni bawak fon . keyy , farhan ni memang da takut la . Akashah ni relax je . Tak tahu la kenapa ngan farhan tu gigil semacam je an -,- . Korang tau ? Dorang sanggup suruh mak akashah pegangkan fon dorang tu . Mak akashah ni pon datang la . serius , kitorang memang tak tahan ketawa  . tapi memang kena tahankan jugak lah . HAHA


Then , lastly sebelum balik kitorang bagitahu lah budak berdua ni yang dorang kitorang just kerjakan tau . Muka Farhan memang bengang gila la . HAHA . tak ley blah tengok muka farhan masa tu . HAHA . . Liza pon sempat rakam . tgk keyy . cikgu da mara . nanti liza update lagi . . -,- online kat skul la ni . salam



ada lagi satu cerita , ni pasal MIRUL a.k.a AYAHANDA kelas Liza . hohoho .  Hari tu mirul ni ada tak datang kelas tau , . Maybe dia tak sihat ke apa . Lyza tak tahu la . Masa hari yang dia tak datang tu ,
Liza , kalina ( master mind ) , syeefa , and dak-II laki kelas Liza , plan tau . Nak kerjakan MIRUL ni "esok",
nak bagi dia surat pernyataan yang dia terpilih acara sukan 5000 meter pejalan kaki ,. Then kitorang plan dengan cikgu BM kitorang sekali ( cikgu mursalina ) . Cikgu tu oke je tau .. cikgu kitorang spoting , korang ada ? tak de , kan ? =p HAHA ,. Then cikgu tu tolong bagikan surat tu . Masa da bagi , konon nya la cikgu tu mintak konon nak baca . Padahal da memang plan . Then , cikgu baca la . Apalagi , kitorang pergi sorak-II
Then yang Liza , tengah pegang CAMERA masa tu . liza tengah rakam ,. Mirul ni pon satu . Tak perasan yang Liza tengah rakam . HAHA . .

Amirul ni memang tak percaya aw . Macam nak nangis pon ada dia masa tu . . Then , masa cikgu bm Liza tu da abis masa dia . . Baru cikgu tu bagitau yang MIRUL telah di kerjakan. HAHA . bengang tak bengang muka . XD . Liza ada rakam , tgk tau .

sebenarnya , ada lagi satu cerita . kalau korang nak tgk , .
korang tekan tu gi youtube . kat situ Liza ada cerita kejadian dia . keyy ?

By the way ,  I wanna say thanks to :-
cikgu Mursalina
Syeefa
Mirul
wei sheng
monica
Kalina ( mastermind )
my classmates ( 4science student )

sebab da tolong sedapkan cerita kerja mengerja yang kitorang buat ni . HAHA .
okeyy la . sampai sini jela . assalamualaikum =)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Tuesday, 17 April 2012

Blog bertukar wajah ? O.o

Assalamualaikum . Hey korang ^_^ Waa , da lama Liza tak update blog Liza yang bersarang semut ni . Malas la nak update . Tak tau nak update pasal ape  . Serius .. Tu yang Liza tak update-II je XD . By the way , Liza nak bagitau yang Liza guna backrgound berwarns HITAM da . . Liza tak tau nak edit blog ni mcam mana . -,- blurr sangat-II . so , Liza amik jalan tercepat dan termudah , Liza letak la background warna hitam . hehe . 

-change topik-

Owh yeah korang . HAri tu Liza jadi QM . sebelum-II ni Liza ada ceritakan yang Liza jadi QM ? Ha ! siapa yang tak tahu cerita , meyh klik SINI KETAD-II !! Then masa MSSD tu , kitorang para QM-II ni  kena jaga dekat school SMK SERI KOTA PUTERI 2 . Memang best la masa jaga tu . Lagi-II masa hujan-II kitorang kena jaga . Kasut memang lawa la jadinya . Liza 3 hari jaga kat sana . Hari selasa , khamis dengan jumaat . Untunglah kan . hehe . Liza ade capture gambar . Tgk tau . 

Ha ,. sila abaikan gambar lelaki yang membuat muncung ituuu XD Gmbar yang Liza dapat capture , cuma sedikit sahaja . sebab busy tolong cikgu-II kat sana -,- okeyy la . Liza da tak de idea nak cakap apa . HAHA . btw , Liza ada upload vid baru kat youtube , .

just klik button play tu =) okeyy la . jumpa lagi di entry yang akan datang .  assalamualaikum . 




ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget