sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Monday, 13 February 2012

hack ? HACKERS? I HATE YOU !

Assalamualaikum . Tak jawab dosa . Kalau jawab sayang =) hey korang . Nampak tittle entry Liza hari ni ? NAMPAK TAK ???? okeyy cun kalau nampak . . Liza pon tak tau nak mula macam mana ni , tapi Liza nak cakap yang Liza BENCI DEKAT HACKER !!! korang tau tak ? beberapa hari yang lepas tu blog Liza kena hack . MEMANG SIAL GILA ! Geram tau tak !! 

Masa hari sabtu tu , Liza baru dapat nak isi topup broadband , ala maklum la . Liza guna broadband weekly punya . Bukan macam korang , MONTHLY punya =P hehehe . Then Liza on la FB dulu . Then terdetik kat hati nak dengar lagu dari blog Liza sekaligus nak lepaskan rindu kat blog Liza ni , hehe ==' . Liza type la htttp://lyzaQayudonajew.blogspot.com/ dekat ruangan tempat letak link tu . Then Liz bukak je , terus ada tulisan HACKED CODE . Then content blog semua dah lain . 

Perghhhh . menyirap Liza ! Rasa cam nak nangis je masa . Then Liza gi www.blogger.com type email n password sekali , Liza tengok code HTML Liza semua dah lain . PengHACKER yang tak bertanggungjawab tu dah tukar . Template pon classic template dia guna . Memang Liza menyirap gila la ! Korang tengok la sekarang , Blog liza macam mana . teruk gila T_T . rosak gila-II la . 

Jahatnya kau hackers . Aku benci kau sangat-II !!! Kalau aku dapat kau , aku kerat kau 18 #ceyh , macam berani je ==' . Liza nasihatkan kepada blogger lain , sila utamakan keselamatan anda . Liza pon tak tau macam mana Liza blog kena hack . Memang rasa nak nangis la . Lagi-II blog yang cantik-II tu , kalau korang kena hack , memang ,, habislah . Edit dah lawa-II , tibe-II ada orang babun kacau , memang susah la nanti . 

okeyy la . itu je nasihat Liza . utamakan keselamatan anda . Kepada mereka-II yang suka hack blog / fb / website2 yang lain . Please la berhenti . Korang MENYUSAHKAN HIDUP ORANG LAIN , tau x? Blog aku jadi rosak ++ sebab korang yang tak bertanggungjawab hack blog aku ! babun punya orang . k la . take care . salam =)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

6 comments:

aisyah said...

alo takmo nanges-2 .pakai blogskin jep lah .mudah dan ringkas ^^ pyong pyong pyong ~

lia kamalia said...

jahat gila hacker. huhu . rilek2

Afiqah Nabilah said...

baru 1 blog dah menyirap.sy punya blog 4 buah sekaligus kena hacked,menyirap kemain lagi.tsk tsk

jahanam punya hacker,dah 4,5 bulan camtu kena hacked...sabo je la.=='

http://thecreativecraft.blogspot.com

CikAnyss' :O said...

naib baik ubah layout je tak delete terus , hee

Cik Dieba said...

hacker mmg jaat..kite pn dah kena..sampai terpakse buat blog baru...sedihnya...

Syaaz Schaa said...

samalah,tak suka stalker :) hoho . sabar k

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget