sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Monday, 13 February 2012

hack ? HACKERS? I HATE YOU !

Assalamualaikum . Tak jawab dosa . Kalau jawab sayang =) hey korang . Nampak tittle entry Liza hari ni ? NAMPAK TAK ???? okeyy cun kalau nampak . . Liza pon tak tau nak mula macam mana ni , tapi Liza nak cakap yang Liza BENCI DEKAT HACKER !!! korang tau tak ? beberapa hari yang lepas tu blog Liza kena hack . MEMANG SIAL GILA ! Geram tau tak !! 

Masa hari sabtu tu , Liza baru dapat nak isi topup broadband , ala maklum la . Liza guna broadband weekly punya . Bukan macam korang , MONTHLY punya =P hehehe . Then Liza on la FB dulu . Then terdetik kat hati nak dengar lagu dari blog Liza sekaligus nak lepaskan rindu kat blog Liza ni , hehe ==' . Liza type la htttp://lyzaQayudonajew.blogspot.com/ dekat ruangan tempat letak link tu . Then Liz bukak je , terus ada tulisan HACKED CODE . Then content blog semua dah lain . 

Perghhhh . menyirap Liza ! Rasa cam nak nangis je masa . Then Liza gi www.blogger.com type email n password sekali , Liza tengok code HTML Liza semua dah lain . PengHACKER yang tak bertanggungjawab tu dah tukar . Template pon classic template dia guna . Memang Liza menyirap gila la ! Korang tengok la sekarang , Blog liza macam mana . teruk gila T_T . rosak gila-II la . 

Jahatnya kau hackers . Aku benci kau sangat-II !!! Kalau aku dapat kau , aku kerat kau 18 #ceyh , macam berani je ==' . Liza nasihatkan kepada blogger lain , sila utamakan keselamatan anda . Liza pon tak tau macam mana Liza blog kena hack . Memang rasa nak nangis la . Lagi-II blog yang cantik-II tu , kalau korang kena hack , memang ,, habislah . Edit dah lawa-II , tibe-II ada orang babun kacau , memang susah la nanti . 

okeyy la . itu je nasihat Liza . utamakan keselamatan anda . Kepada mereka-II yang suka hack blog / fb / website2 yang lain . Please la berhenti . Korang MENYUSAHKAN HIDUP ORANG LAIN , tau x? Blog aku jadi rosak ++ sebab korang yang tak bertanggungjawab hack blog aku ! babun punya orang . k la . take care . salam =)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Wednesday, 1 February 2012

tugas pertama sebagai QM

Assalamualaikum . Hyep korang . okeyy , Liz tengah penat ni  .Rasanya , entry kali ni tak la panjang mane pon . Just nak story-mory sikit . hehe . Da nampak tajuk entry Liza kali ni . Ada yang tak nampak ke ? O.o siapa tak nampak , dia mempunyai masalah kesihatan ni =p . okeyy la . Tugas pertama sebagai QM . QM ? ade sesiapa yang tak tahu QM tu apa ? kalau tak tahu , ley nak bagitahu ni . hehe . QM tu Quarter Master . Tugas-II dak-II QM ni , jaga masa ada sukan . . Memang agak memenatkan lah jugak . Tapi enjoy tau . bestt =D

Tadi , dekat sekolah Liza ada larian rentas desa sejauh 3.4 kilometer . agak jauh la . kena naik turun bukit . Memang boley membuat seseorang tu pengsan la . hehe . Liza jaga checkpoint yang ke-10 tau . checkpoint ada 15 kesemuanya . Setiap checkpoint ada 2 PBSM manakala QM ada 3 . Nasib yg PBSM tu kawan Liza yang cina . jadi Liza tak la bosan sangat . Sebab dak-II QM yang dengan Liza tadi , Tak rapat dengan Liza. Maklum la korang , Liza ni susah nak berkomunikasi dengan orang yang Liza tak biasa tegur . hehe

Larian rentas desa ni , perempuan bawah 13 la yang mula dulu . Kitorang tunggu punya la tunggu kat tempat checkpoint tu . Agak lama jugak . Dalam masa setengah jam , cuaca pon agak panas tadi . Then mase pukul 3 lebih tadi , dah ada budak perempuan bawah 13 yang menonjol . Adik tu memang laju lari . Laju gila la . Yela , adik tu tinggalkan yang lain kat belakang sangat . Belakang sangat la . Tunggu adik tu menghilang daripada pandangan mata kitorang baru budak lain menonjol . hehe . *belit ayat aku * Adik tu kecik2 je tau . rasenya . ketinggian dia cam 135cm je . Rasenyelah . Liza main teka je . 

And perempuan bawah 15 , budak rumah oren yang number 1 . * rumah sukan aku tu * . Mem Liza yang number satu tu . Gila arr . Kuat jugak aw dak tu lari . kalah Liza =D . perempuan 18 pulak , budak iban yang menang . Tak tahu la dia rumah apa . Tak perasan tadi . hehe . Yang lelaki pulak , Liza tak tau la siapa yang menang dah . Liza tak perasan jugak . hehe . eh , okeyy la . da 4 perenggan ni . Penat pulak menaip . kita sambung nanti okeyy . by the way , maaf lah . Tiada gambar dapat di show kan . Sebab Liza tak bawak camera tadi . Lupa la . ==' okeyy la . Bubye . take care all . salam ^_^

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget