sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Friday, 27 January 2012

KATAKAN TIDAK KEPADA LIPAS ! SAYA ANTI-LIPAS ! =='

Assalamualaikum . hyep korang . Ha , tengok tajuk entry Liza kali ni . Gempak tak gempakkan ? errr . Lipas?
Apa itu lipas? Okeyy , Liza jelaskan sedikit sebanyak tentang Lipas ni k . Lipas ialah sejenis binatang yang sangat-II menggelikan dan sangat-II la kotor . . Ia terdapat pada mangkuk tandas , sinki dapur , dan di tempat-II yang kotor. betul ke tak , aku pon tak tau . aku hentam je . HAHA .. Siapa tak pernah tengok Lipas ?
Sila angkat tangan tinggi2 . Liza nak tengok Alien mane tak pernah tengok lipas ni . HEHEHE . okeyy la . Liza tunjuk gambar k ? 

Ha , anak siapa ni tersesat at blog Liza ni ? Hadoii . semard aje dengan guitar dia tu . HAHA . okeyy la . Liza nak story sikit tentang incident yang baru terjadi kat Liza sejam yang lalu . Tadi , Liza nak gi tandas . nak buang air kecil . err , air kecil er . Bukan air besar . hehe . On the way nak gi tandas tu , Liza nyanyi-II la . lagu ape entah yang Liza nyanyikan tu . Lupa pulak . forget it la ,. Then , baru selangkah kaki Liza masuk tandas , tiba-II ada LIPAS . Liza ape lagi . "ARGGGGGGGGGGGG" jerit sambil lari keluar tandas terus gi depan pintu dapur . Papa da pelik tengok Liza . Liza direct straight to the point jujur "ade lipas .geli.eeee " .
Mama lak dengan Ridsect yang da berada di tangan , tanya . " mana Lipas tu ?" Liza cakap la dalam tandas.
Pastu  , mama masuk tandas cari Lipas tu , da hilang . 

Liza apa lagi . masuk la gi dalam tandas balik . Liza masuk je . tiba-II lipas tu keluar . Untuk kali ke-2 nya Liza jerit smbil lari . HAHAHA . Liza terus la amik ridsect yang ada pada mama . Dan Liza jadi pembunuh Lipas yang sangat kejam tadi . Liza spray lipas tu . Then siram masuk gi lubang jamban then Flash . HAHA . 
kejam tak ? kejam tak ? =P Jujur Liza cakap , Liza geli gila dengan lipas ni . eeeeuuuuu . sangat-II geli la .
Korang pulak ? geli pade ape ? mestilah korang ada geli pada sesuatu jugakkan ? mustahil la kalau tak de . hehe . Eh , okeyy la . malam sudah semakin tua pulak  .k . bubye . take care lorh . salam =)


ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

2 comments:

Yuyu Ashari said...

yuyu geli dgn katak ! yucks ! ade je katak comel2 dalam bilik air.

hamzah ian said...

ayoyo.. hang lg besar dr lipas apa. ke lipas yg takut kat hang.. ehehehe


gurau2 aje ya

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget