sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Wednesday, 4 January 2012

first day school ?

Assalamualaikum
Tak jawab dosa
kalau jawab cinta :D
Hey korang ;)
setelah sekian lama Liza tak update blog yang da bersarang labah-labah ni , 
baru hari ni Liza update lagi . hehe
Okeyy , berbalik kepada tajuk diatas la . 
Nampak ? mesti la nampakkan . 
Bak kata P.ramlee , 
SIAPA TAK NAMPAK , PENDEK UMUR .
Ha , korang nampakkan ? bagus . umur masih panjang lagi la tuu . HAHA
( memandai je aku )
okeyy la . Hari ni first day school bagi Liza and mereka2 yang masih lagi bergelar PELAJAR . 
Tahun ni Liza naik form 4 . 
Form 4??? errrr . da tua la aku err . HAHAHA
Liza dapat kelas SCIENCE . T__T
it was a nightmare for me T______T
okeyy la . tak mow story pasal tu .
Tadikan , kat sekolah . Kitorang asyik dengar ceramaaaaaaaah je
bosan pulak dengar =='
Cikgu bagi ceramah pasal subjek2 yang kitorang dak form 4 yang ambik nanti
Huhhh 
besok ade lagi letew .
geram laaaa . Da la bosan . O.o 
besok Liza baru dapat buku teks ( kowt )
berat la nanti . hurmm 
Berkurang lagi berat badan Liza ., hehe
Eh , tadikan . Cuaca panasssss gilee . Gile2 ar ..
err . okeyy la . Tu je celoteh Liza hari ni
Ta tau la nak story ape lagi =='
k bubye .
salam ;)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

No comments:

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget