sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Wednesday, 25 January 2012

Blog aku bersarang ? O.o

Assalamulaikum . Tak jawab dosa , kalau jawab sayang =) . Hyep korang . da lamakan Liza tak update blog ? bersarang da blog Liza ni O.o . Liza rasa tak semangat nak update la . hehe . ow yeah , btw liza minta jasa baik korang , boley ? Tolong Klik sini dan sini . Da ? thanks . hehe . 

Ow yeah , . By the way , nampak tak cara penulisan Liza ? Da lainkan ? Liza terpikir untuk tukar cara penulisan Liza kat blog ni . Bosan tengok cara penulisan yang lama tu . HOHO . Liza malas la nak edit blog ni ==' Liza baru perasan yang blog Liza ni buruk gilerrrr . O.o . 

Takpelah . someday la Liza edit bagi dia kemas sikit ( sikit je er ) . Sekarang ni tengah cuti sekolah la . Bosan pulak . Yelah , time2 cuti sekolah lah jugak Liza ley deman T_T . Nasib Liza agak tak baik pulak , kn ? takpelah . hehe . Eh , Liza lupe nak bagi tau la . Blog lama liza yang dah lama rosak tu , dah okeyy da . korang dijemput singgah ke blog Liza tu . nak tengok blog tu ? tekan sini sendad2 ! . hehe . okeyy la korang . sampai sini jela Liza berceloteh =D . bubye . . take care all . salam ^_^

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

No comments:

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget