sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Friday, 27 January 2012

KATAKAN TIDAK KEPADA LIPAS ! SAYA ANTI-LIPAS ! =='

Assalamualaikum . hyep korang . Ha , tengok tajuk entry Liza kali ni . Gempak tak gempakkan ? errr . Lipas?
Apa itu lipas? Okeyy , Liza jelaskan sedikit sebanyak tentang Lipas ni k . Lipas ialah sejenis binatang yang sangat-II menggelikan dan sangat-II la kotor . . Ia terdapat pada mangkuk tandas , sinki dapur , dan di tempat-II yang kotor. betul ke tak , aku pon tak tau . aku hentam je . HAHA .. Siapa tak pernah tengok Lipas ?
Sila angkat tangan tinggi2 . Liza nak tengok Alien mane tak pernah tengok lipas ni . HEHEHE . okeyy la . Liza tunjuk gambar k ? 

Ha , anak siapa ni tersesat at blog Liza ni ? Hadoii . semard aje dengan guitar dia tu . HAHA . okeyy la . Liza nak story sikit tentang incident yang baru terjadi kat Liza sejam yang lalu . Tadi , Liza nak gi tandas . nak buang air kecil . err , air kecil er . Bukan air besar . hehe . On the way nak gi tandas tu , Liza nyanyi-II la . lagu ape entah yang Liza nyanyikan tu . Lupa pulak . forget it la ,. Then , baru selangkah kaki Liza masuk tandas , tiba-II ada LIPAS . Liza ape lagi . "ARGGGGGGGGGGGG" jerit sambil lari keluar tandas terus gi depan pintu dapur . Papa da pelik tengok Liza . Liza direct straight to the point jujur "ade lipas .geli.eeee " .
Mama lak dengan Ridsect yang da berada di tangan , tanya . " mana Lipas tu ?" Liza cakap la dalam tandas.
Pastu  , mama masuk tandas cari Lipas tu , da hilang . 

Liza apa lagi . masuk la gi dalam tandas balik . Liza masuk je . tiba-II lipas tu keluar . Untuk kali ke-2 nya Liza jerit smbil lari . HAHAHA . Liza terus la amik ridsect yang ada pada mama . Dan Liza jadi pembunuh Lipas yang sangat kejam tadi . Liza spray lipas tu . Then siram masuk gi lubang jamban then Flash . HAHA . 
kejam tak ? kejam tak ? =P Jujur Liza cakap , Liza geli gila dengan lipas ni . eeeeuuuuu . sangat-II geli la .
Korang pulak ? geli pade ape ? mestilah korang ada geli pada sesuatu jugakkan ? mustahil la kalau tak de . hehe . Eh , okeyy la . malam sudah semakin tua pulak  .k . bubye . take care lorh . salam =)


ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Wednesday, 25 January 2012

Blog aku bersarang ? O.o

Assalamulaikum . Tak jawab dosa , kalau jawab sayang =) . Hyep korang . da lamakan Liza tak update blog ? bersarang da blog Liza ni O.o . Liza rasa tak semangat nak update la . hehe . ow yeah , btw liza minta jasa baik korang , boley ? Tolong Klik sini dan sini . Da ? thanks . hehe . 

Ow yeah , . By the way , nampak tak cara penulisan Liza ? Da lainkan ? Liza terpikir untuk tukar cara penulisan Liza kat blog ni . Bosan tengok cara penulisan yang lama tu . HOHO . Liza malas la nak edit blog ni ==' Liza baru perasan yang blog Liza ni buruk gilerrrr . O.o . 

Takpelah . someday la Liza edit bagi dia kemas sikit ( sikit je er ) . Sekarang ni tengah cuti sekolah la . Bosan pulak . Yelah , time2 cuti sekolah lah jugak Liza ley deman T_T . Nasib Liza agak tak baik pulak , kn ? takpelah . hehe . Eh , Liza lupe nak bagi tau la . Blog lama liza yang dah lama rosak tu , dah okeyy da . korang dijemput singgah ke blog Liza tu . nak tengok blog tu ? tekan sini sendad2 ! . hehe . okeyy la korang . sampai sini jela Liza berceloteh =D . bubye . . take care all . salam ^_^

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Wednesday, 4 January 2012

first day school ?

Assalamualaikum
Tak jawab dosa
kalau jawab cinta :D
Hey korang ;)
setelah sekian lama Liza tak update blog yang da bersarang labah-labah ni , 
baru hari ni Liza update lagi . hehe
Okeyy , berbalik kepada tajuk diatas la . 
Nampak ? mesti la nampakkan . 
Bak kata P.ramlee , 
SIAPA TAK NAMPAK , PENDEK UMUR .
Ha , korang nampakkan ? bagus . umur masih panjang lagi la tuu . HAHA
( memandai je aku )
okeyy la . Hari ni first day school bagi Liza and mereka2 yang masih lagi bergelar PELAJAR . 
Tahun ni Liza naik form 4 . 
Form 4??? errrr . da tua la aku err . HAHAHA
Liza dapat kelas SCIENCE . T__T
it was a nightmare for me T______T
okeyy la . tak mow story pasal tu .
Tadikan , kat sekolah . Kitorang asyik dengar ceramaaaaaaaah je
bosan pulak dengar =='
Cikgu bagi ceramah pasal subjek2 yang kitorang dak form 4 yang ambik nanti
Huhhh 
besok ade lagi letew .
geram laaaa . Da la bosan . O.o 
besok Liza baru dapat buku teks ( kowt )
berat la nanti . hurmm 
Berkurang lagi berat badan Liza ., hehe
Eh , tadikan . Cuaca panasssss gilee . Gile2 ar ..
err . okeyy la . Tu je celoteh Liza hari ni
Ta tau la nak story ape lagi =='
k bubye .
salam ;)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget