sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Wednesday, 28 December 2011

waaaaaaa . lawanya :D

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab cinta :D
hey korang :) 
rindu tak nak baca entry Liza ?
sorry la . Liza agak busy lorh 
#macam la aku ni famous sgt smpai dorg nak rindu =='
haha . whateverlah . .
ha , korang tengok tajuk entry Liza untuk hari ni . 
aishh . bukan kemain lagi panjangnya AAAAAA tu . hehe
lawa ? ape yang Liza maksudkan dengan lawa ?
Oke , yang Liza maksudkan lawa tu ialah ,,, 
BLOG LAMA Liza :D
Blog tu da lawa . cumaaaa . ade masalah sikit  .
Tak boley nak komen la kat blog tu . T_T
can someone help me ? Tolong ajar Liza macam mana nak betulkan komen blog Liza tu . 
boley KLIK SINI kalau nak tengok blog Liza tu
Tu blog lama Liza . :)
Tolong er korang . Liza betul2 perlukan bantuan sekarang ni :(
pleeeeaseee tau ?
oke la . sampai sini jelah k ? :)
bubye . 
take care . 
jage diri !
salam :)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

1 comment:

Qaseh Qhaleef said...

hye liza :) cik Qaseh dah pergi dah blog liza yg tu . boleyh je cik Qaseh comment td . :)

btw , bw sini smbil follow kamu :)

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget