sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Wednesday, 28 December 2011

terima kasih :)

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang ;)
hyep korang ,
semalam Liza duk susah2 hati cerita pasal blog lama Liza yang Liza baru betulkan tu ,
rite?
Tak tau cerita , klik sini 
semalam Liza mintak  tolongkan ?
sebab komen kat blog lama Liza tu tak boley nak komen ?
Ha , sekarang da boley komen da kat blog tu . 
Ni semua atas jasa JULIE sebab da tolong Liza
Terima kasih sangat2 :)
Liza tak tau nak balas macam mna da . hehe
owh yeah all , kalau nak gi blog julie , 
Blog dia memang oke la :)
Dia pon ada sediakan tutorial jugak =)
And , Liza pon nak ucapkan terima kaseh dekat kak Qaseh sebab sudi komen kat blog lama Liza and blog Liza yang ni ;)
Akak memang seorang blogger yang caring =)
Thanx yeah both of u ( JULIE and KAK QASEH )
ok all , nak tengok blog lama Liza yang da betul tu ?
boley tekan sini ketad2 ! . hehehe
ok la . tu jela :)
bubye
take care .
salam

p/s=entry ni Liza creditkan untuk JULIE and kak QASEH =)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

2 comments:

Fendy said...

owhh...folow sini...

dhia adawiyah said...

lyza . awak kena tag . hehe

http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget