sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Tuesday, 20 December 2011

Owh My gucci ! aku bosan !!

Assalamualaikum
Tak jawab dosa
kalau jawab sayang :D
hyep korang :) tengah buat apa tu ?
sampai berkali-kali Liza berfikir , Liza tak tau nak buat apa ..
nak message si dia , tapi si dia da tidur . hehe
damn ! aku bosan !! bored ! boring !!
err . bosan ? bored ?? boring ??? 
Oke , mereka tu adik beradik kandung , tu yang nama hampir2 sama :P
untuk menghilangkan kebosanan ni , 
Liza tengok video ..
Video ?? video apakah itu ??
adakah video ituu video tettttttt
Owh My Gucci ! Tidak !! korang jangan nak jadi otak kuning + hijau = biru k :P
Liza tengok video ni la ..


dan juga ini

korang ! cepat klik BUTTON PLAY !
haha . best ? seronok ? hepi ? gembira ?
SEMESTINYA ! :P
banyak la korang punya best , seronok hepi n gembira tu . 
Liza tak hepi aw . Liza sedih + nervous = takut ni .
Khamis ni (22/12/2011) tarikh keramat bagi Liza T__T
Liza amek result P.M.R
Takuttttnyaaaaa . Gilax ! berapa la result aku nanti ?
Aishhh . err . k la .
sampai sini jela . bubye  .
nite all . ( morning da sebenarnya ) hehe
salam :)


p/s=doakan Liza dapat keputusan yang baik2 tau . tak mow keputusan yang jahat2 . Nanti Liza pengsan ! hehe :)





ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

1 comment:

AbgFeroZ said...

gulink2 singgah nak kasitau blog nie dah dimasukkan dalam list :P

http://jiwarosak.com

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget