sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Tuesday, 13 December 2011

ombak rindu ♥

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang :D
hyep korang :)
ha ! Entry Liza kali ni berkisarkan tentang OMBAK RINDU ..
siapa dah tengok cerita tu ?? sila angkat tangan ?? 
HAHAHA
( jakunnye ==' )
Liza hari ni nk story mory sikit about cerita OMBAK RINDU ni .
Cerita ni memang top abisss la weyh .
Rugi siapa tak tengok . 
Betul Liza cakap . 
Liza tengok cerita ni masa 2 / 12 / 2011 
Hari ke-2 cerita ni dah kat wayang :)
Korang tau tak , gara-gara nak tengok cerita ni ,,
Liza terpaksa duk paling depaaaaaaaaan sekali . 
Korang bayangkan jela Liza macam mana masa tu .
Sakit kepala weyh duk depan . . silauuuu sangat2 .
Bukan Liza sorang je yang duk depan , 
Liza dengan makcik n kawan2 makcik . Ala , kawan makcik Liza just sorang cuma dia bawak cousin dia . 
so kitorang jadi 4 orang la . 
Memang full aw masa masuk tu . 
aishhh , ni gara2 kawan makcik punya pasal la !
Lambat ohh dia pusing2 . hehe . 
tu yang sampai kitorang terpaksa ambil seat depan sekali . aishh . 
Kitorang sampai awal tau , memang boleh la kitorang duk seat belakang2 . 
Tapi member punya pasal la kitorang terpaksa duk depan . 
haiii ,.. apelah nasib =='

cantikkan ??
korang tau tak , cerita ni buat Liza nangis an :(
sedih punya cerita . 
Tabik ar dekat pengarah cerita ni .. 
Mata Liza bengkak ohh . HAHA
sumpah ! buat malu sungguh =='
Liza macam terpikir kalau kehidupan Liza jadi macam dalam cerita ni . 
Tu yang nangis tu ==' hehe
Semoga kehidupan Liza tak macam dalam cerita tu 
takut nya =='
Cerita ombak rindu ni memang sweet + sedihtau . 
kalau dalam cerita je da sweet + sedih , mesti dekat novel lagi best :D


sejukk je mata memandang tengok kecantikkan maya karin n kekacakkan aaron aziz
( aku merepek )
HAHA
To you all yang belum tengok cerita ni , 
gi cepat2 tengok . 
Rugi weyh kalau tak tengok :)
Oke lah . sampai sini je cerita Liza :)
Liza ketandusan idea dah . hehe . bubye :)
take care ..
jaga diri !
salam ^_^


ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

No comments:

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget