sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Friday, 23 December 2011

frustnya aku T_T

Assalamualaikum
Tak jawab dosa
kalau jawab sayang :)
hyep korang . 
Tau kan semalam Result pmr keluar ?
semestinya !
Ada tak yang tertanya-tanya result Liza berapa ?
takde ? ok bagus kalau takde yang tanya . 
HAHA
Result Liza teruk la T__T
Nak tau berapa ??
Betul ni ??
errr . oke ..

oke , see ? just 2A5B1C , So bad ! :'(
Nak nangis rase . Liza frust gile2 . 
Gile2 tau x ?
Liza frust tertonggek-tonggek da T__T
Menyesal rasa sebab tak study betul2 :(
Liza study mase tu pon , last2 minit .
Cuba Liza serius study kn , mesti result tak teruk cam tu T__T
Mama papa Liza kecewa dgn keputusan Liza :(
i've made them dissapointed towards me . T_T
mom  , dad , i'm sory :(
Liza frust , macam Liza ni baru putus cinta je . 
Liza frust gara2 result teruk T_T
teruk gila ! 
hurm . k la .bye
salam :'(

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

2 comments:

yuyune said...

sokay laa dear.
next time buat yg terbaik okay :)

dhia adawiyah said...

Liza , benda dah lepas jangan dikenang - kenangkan . Tahun depan form 4 kan ? Just focus to SPM . Walaupun tahun depan tak de SPM , Liza kene study betul2 sebab kalau dah form 5 nanti , cikgu takkan repeat ( ulang ) ape yang Liza dah belajar time form 4. Tambah pulak , sejarah kene tulis jawapn dalam esei ( yg mcm karangan tu ) . panjang kan ? so , dari form 4 la kene study , buat byk nota. huhu . panjangnye ceramah wieya . haha . just doakan wieya berjaya dalam SPM tahun depan ye .. kalau nak tips belajar , boleh tengok kat blog wieya .. hehe . tp, wieya akan update dr semasa ke semasa.

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget