sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Wednesday, 2 November 2011

WAAA , AKU MASUK CONTEST =D

assalamualaikum .
tak jawab dosa
kalau jawab sayang
hai korang . 
nampak tittle entry Liza kali ni ?
nampak tak ?
NAMPAK ? 
alhamdulillah . 
masih waras lagi nampaknya pembaca setia liza . hehe
gurau je . =P
Ok ! Liza nak mintak budi baik korang . Boley tak ?
alaa , boley la . eh ?
ala , korang kan cantik , comel , hensem , boley kn ? .. ( ceyh , kes nak bodek org ni )
oke ! fistly , korang like page ni . 
kalau korang nak like , korang mesti tengah on kan window FACEBOOK korang . 
kalau korang da like page tu , 
korang LIKE yang ni pulak . 
Ha , senang je kan ? 
Please ye korang . mintak bantuan korang sangat2 :)
please support me yeah ? 
sayang korang sangat2 . 
Ni first time Liza masuk contest tau . 
Liza rasa nervous taw . hehe . 
please yeah ?
Jasa baik korang . Liza hargai sangat2 . 
ok la , Liza harap korang boley like yeah . hehe . 
k la . sampai sini je enrty Liza kali ni .
k bubye ..
take care . 
salam :)

p/s=Liza ucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang LIKE page tu n PICTURE Liza :)


ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

1 comment:

ritmy said...

*~{semoga berjaya}~*
kena belanja saya tau jika menang~^^

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget