sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Monday, 7 November 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA :D

Assalamualaikum . 
tak jawab dosa
kalau jawab sayang :)
By the way , Liza nak ucapkan . SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA .
Tak terlambat lagi kan liza wish ? hehe
sory la .semalam tak sempat . Liza sibuk je manjang ..
( aceh ! macam la dorang amek tau )
Raya semalam best , kan ?
siapa setuju ? Angkat tangan :D
Liza tak nak panjang2 kan cerita la . 
Penat ni . hehe . Liza post gambar je , k ?

Ha , ni rumah pertama yang Liza rayakan . hehe
ramai kan ?
Best aw :)

Ha ! cuba tengok . Liza bawak anak :D
anak siapa tu ??
oke ! tu anak akak sedara Liza . 
Mama dia yang pakai baju hijau yang kat tepi sekali tu :)
( LIZA BAKAL IBU YANG BAIK ) HAHA

Yang ni pulak , masa Liza da takda kerja . 
Liza tak tau nak buat apa , so . ajak la adik sedara Liza ambil gambar :D
tengok gaya kitorang tu , 
ish2 . bukan kemain lagi posing nya . HEHE

uit . yang ni siapa pulak er ?
waaa , comel nyeee :P ( perasan! )
HAHA . oke . Ni la Liza er .
Tengok baju n selipar Liza . waaa , yellow in colour seyh ..
Favourite colour Liza tu :D
Ade lagi pix yang Liza nak tunjuk . 

oke . pix ni tema dia ( SOT SENDIRI ) hahaha 
ala , Liza borink da masa tu . 
Ape lagi , Liza take pix sorang2 La . hehe 
Ok la korang . Liza penatla nak menaip . hehe
sampai sini jela k ? :)
bubye
take care . 
salam :D

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

1 comment:

ABU said...

wah meriahnya.. slmt hari raya korban..

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget