sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Thursday, 10 November 2011

SEGMEN | Final hope , santai blogger

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang :D

Korang nampak tu ? ok ! Lyza di tag oleh CIK PELANGI supaya join segmen tu .
Before that , terima kaseh CIK PELANGI sebab tag Lyza .

URL LYZA ADALAH

#Lyza letak url LyzaQayudonajew tu sebab -
LYZA tu name samaran Lyza n manakala 
 Qayudonajew tu name family Lyza n sedara2 .
Kitorang gabungkan :) 
Nama fb Lyza pon LYZAQAYUDONAJEW . Lagipun kawan2 Lyza pon ade yang panggil Lyza dengan nama LYZAQAYUDONAJEW , 
jadi , senang la sikit kalau dorang mintak link blog Lyza :)

p/s = kalau korang nak join segmen ni , boley klik banner tu :)

Lyza nak tag FARADIBA dan juga KAK SUE :D

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

18 comments:

mizz sue91 said...

tengs syunk tag akk !

Ku Azhar said...

waaa!! thanks for joining!!!! hehehe :)

widiea azira said...

hye..sye pon join gak..suda like page n folow awk skali..salam prkenalan erk

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-santai-blogger.html

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

CikHoneyBee said...

cikhoneybee dtg singgah siasat asal usul URL kamu. hehehe.. jmpt ke blog ya :)

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

aRa ❤ aFiq™ said...

kjungan bls kt cni :)

3no gr33ny said...

hamba datang tengok2 di sini =)

faizulosman said...

datang kembali ke blog ni siap jd follower lg...

da jd follower faizul ke blm???
blog faizul blog yg baru menapak...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com

thanks...

arnissa said...

hye.. thanks jenguk blog anis ya.. anis jenguk2 sini pulak..:)

siti hidayah said...

Hye dear. datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

choc_fuza said...

sy dtg..singgh n follow

sitinurfatimah said...

dr group yg sama..:)..salam pekenalan

peyansanstaro said...

balas kunjungan..
dari sgmen yang sma..
hehe~~

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

cikumi_violet said...

hai..
slm singgh..
ceq lepak cni jap..epy blogging..
(^^,)

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

http://farisazim.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

datang melawat sini :)
sy dari group 3.

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput singgah blog saya :)

*dah click2 awak punya !

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget