sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Friday, 4 November 2011

camping :)

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang :D
hai korang :)
buat apa tu ? da makan ??
Liza lapar la . hehe
Korang ! Liza nak story sikit about camping tadi .
best gileee <3
ha ! sebelum Liza nak cerita about tadi , 
tolong TEkAN SINI . Tolong like photo tu k . hehe
ok ! baru best nak story . 
Tadikan , perghhh . best gilee la mini camping .
ala , kitorang just camping biasa je . Balik sekolah , balik . HAHA
tak tidur sekolah pon . 
Sebelum mini camping tu berlangsung , ada la Liza snap picture sikit . jap er , nak tunjuk  . hehe

ha , amekaw ! muke tak ley nak belah . hoho
Haiiiishh , ni member Liza punya pasal la ,
tak bagi Liza posing dulu .
Kan , muka da macam tu . hehe
dan , masa yang kitorang dah nak start tu , 
Liza dan "dia" sempat take pix . 
Nak tengok ? jap ye .. :P

ha , ini la si dia yang Liza maksudkan , .
Korang mesti da suspen kan ? HAHA
Dia ni kembar sejati Liza . 
Kembar lain mak , lain bapak .
Ha , lu pikir la sendiri ! :P
Ha , kitorang pon ada pasang khemah tau , 
tengok er .
Korang tengok khemah yang dah siap tu , 
tu la khemah kitorang .
Kitorang dulu taw yang siap dulu :D ( senyum sampai telinga )
Cantik je :) hehe . 
Korang nak tengok group Liza ?
jap ye :P

Ha , ni la kami . 
Nama group kitorang , 
SEDAP KE ? HARUSLAH .
terbaik tak nama ? HAHA . 
kalau korang nak tau kan , 
nama tu kitorang dapat sebab da tak tau nak bagi nama group apa . 
so , hentam tibai je la . hehe .
Tapi kan !!!!! group kitorang la , group masakan terbaik .. HAHA .
bangga lagi aku .
walaupuun api kitorang selalu mati2 , tapi tak ku sangka tak ku duga , kitorang group masakan terbaik .
nak tengok tak kitorang masak apa ? 
Sat na , Liza tunjuk ..

ha , ni la masakan kitorang . tengok kat tepi pinggan tu , 
ada tulisan kan ? Tu nama group Liza . 
Dengan hasil kreatif member Liza ,dia tulis guna sos . hehe .

Ha , ni hadiah yang kitorang dapat <3
banyak tuu 


ha , ini gambar kitorang ramai-ramai .
Kitorang sebenarnya nak bergambar satu group je tau , 
eh , tibe2 budak lain gi menyebok pulak . 
Apa lagi , layan jela . hehe

Ok la korang ! da malam gile da ni , 
itu jela story malam ni .
Bubye 
take care
gudnite n sweetdream :)
salam

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

No comments:

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget