sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Saturday, 5 November 2011

Arrghh .. Di tag Lagi ?

Assalamualaikum . Tak jawab dosa . kalau jawab sayang :D hai korang , hari ni Liza di tag lagi lorh . Aduh , penatnya .. kali ni , Liza di tag oleh saudari LIEZA . ha , nama Kitorang pon sipi2 sejibik kan ? hee . Ok la , kita mulakan jela .











( LIZA PRINT SCREEN JE :D )

11 FACTS ABOUT ME
#the name given is Lizawati bte Salleh
#dilahirkan pada 19 october 1996
#suka kuning
#hate red
#benci jadi anak tunggal
#kaki novel
#suka tengok kartun lagi2 boboi boy :D
#suka nyanyi walaupun suara tak sedap . #ada aku kesah ? :P
#respect orang yang respect kat aku
#benci budak budject hot , budject maked , budject segala budject la .
#aku suka dekat budak-budak . teringin sangat nak ada adik . hehe

QUESTION FROM LIEZA :D
1) upload gambar korang yang korang rasa korang paling comel

2)upload gambar orang yang paling korang sayang . ( pakwe/mak/ayah )

3)upload gambar binatang peliharaan korang
( HAHA . comel kn ? :P )

4)nyatakan siapa kawan baik korang dan upload gambar mereka 


5)upload gambar benda yang paling korang nak

6)upload gambar crush korang .
( zahiril adzim pelakon juvana berwatakan DAIM )

7)upload gambar yang korang nak pegi masa honeymoon . ( HAHAHA . APE PUNYA SOALAN )
 ( pulau sipadan, sabah :D )

8)upload barang kesayangan korang . 
( jam PUMA aku . hehe )

9)siapa yang korang sanjung . upload la gambar . 
( my beloved dad )

10)upload gambar lappy korang .tunjuk korang pakai wallpaper ape . 

ok ! soalan dia kurang satu lorh . 

SOALAN DARIPADA LIZA :D
1)bila korang nyanyi , gaya korang macam mana ? macam orang gila , or still waras ?
2)korang suka korek taik hidung ?
3)apa benda paling bosan yang korang tak suka buat ?
4)bila korang bengang, korang buat apa ?
5)best tak berblog ?
6)korang waras tak ?
7)korang sekarang pakai baju warna apa ?
8)Nama penuh korang apa ? ( JAWAB FULL2 )
9)single ke couple?
10)pernah disakiti oleh orang yang tersayang ?
11)menyesal tak kne tag dengan aku ? ( haha ) jawab ikhlas k .

MEREKA YANG DITAG

ha ! jawab tau soalan Liza . penat liza buat soalan n tag korang . hehe .
k bubye .
salam
11)


ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

2 comments:

Myra said...

good luck sayang..
ehehe malu lah akak nak join contest ni. hihihi btw...semoga berjaya

budakampung said...

oke siap..thanx tag :)

http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/11/kena-soal-siasat-lagi.html

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget