sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Thursday, 10 November 2011

aktivit school | Cooking Time

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang
HA .. Semalam Lyza tak updte blog pon .
ada sesiapa di sini yang merindu beta ?
Acehh .. "beta" gitu . HAHA .
semalam Lyza tak dapat update sebab Lyza tidur . hehe
korang tau tak ? Lyza tidur daripada pukul 6 petang , then Lyza baru bangun masa 6 pagi .
Gila cooooool .
Lama gila Lyza tidur . Lyza tak makan malam seyh semalam . hehe . 
Sebab dan akibat tu la Lyza tak update blog . 
Ok ! hari ni , Lyza nak story mory sikit ( sikit jela ) tentang aktiviti sekolah semalam :) 
Ha ! semalamkan , semalamkan . semalamkan . .
oke , tu just intro je . HEHEHE
ok serius ! semalam at school ada aktivit memasak tau . 
Anjuran cikgu2 KEMAHIRAN HIDUP . 
Lyza tak masak . sebab Lyza jadi HOST . tau tak host ?
host tu sejenis manusia . Orang comel2 je yang boley jadi host . HAHAHA . oke , aku tipu je .
taklah , host tu pengacara majlis . Lyza n Aisyah jadi host . 
Host entah pape jela . 
Gagap2 secamam korang tau x ? hehe .
Buat bengang kaum wanita yang comel2 je . HAHA ( perasan sikijap )
ok la . Lyza post gambar ni .

ha , ni la mereka parra peserta . 
semua duduk at koridor . HAHA . 
kecian . :D


ha , yang ni pulak . peserta lelaki pertama . 
aceyyh . 
Laki pon pandai masak gitu . hehe :)

ha , korang nampak apa ni ?
ni NASI GORENG SAMBAL .
korang ada ? takde kan ? HAHA
EE , tak berani Lyza nak cuba nasi goreng ni .
OM , penuh dengan sambal . hehe 
Ni peserta lelaki daripada group lain yang buat . hehehe

korang penah tak nampak orang makan nasi goreng dengan kuih sekali ? HAHAHA
tak pernah kan ?
Ni pon peserta lelak yang buat . 
Aishh , lelaki2 sekalian ,, kenapa la korang ni .
takkan la sebab korang lelaki , korang tak pandai nak masak kot . hehe
tak mow jadi macam tu lorh . 
Susah bakal isteri nanti . hehe
sebelum Lyza akhir story morry Lyza ni . 
Lyza nak korang dengar something..


Ha , da dengar ? tu member Lyza yang nyanyi . 
best kan ? 
Oke la . sampai disini sahaja la Celotehan Lyza untuk kali ni .
bubye 
gudnite semua
take care 
selamat malam :)
 

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

2 comments:

Pendamba Mawar said...

yang duk kat koridor tu cam PATI dah

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget