sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Sunday, 13 November 2011

Aduuh . no tittle :D

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang :)
oit2 korang ,
sebelum tu Liza nak cakap yang Liza tengah tak de topik . 
Kalau tiba2 cerita terpesong , jangan marah jangan geram :D
Firstly Liza nak cakap ,
BOSAN GILAA !!!
siapa rasa bosan ? sila angkat kaki , angkat tangan . . Ha , mesti comelkan korang bila angkat kaki angkat tangan macam tu . HEHE 
aduh , ,nak cerita apa ni ?
Liza tak de idea ni . T__T
huuuarghhh . rasa macam nak gantung diri at pokok taugeh jee . grr ~
Oke la . Lyza meleweyh la kali ni . 
tadi an , tadi ?? bukan semalam ke ?
eh , semalam la . hehe .
Lyza gi sungai rengit . 
siapa tak tahu kat mana binatang tu duduk ?
Sila rujuk peta . alaa , senang cerita , , map kat google tu lagi cepat kalau nak search . hehe
Korang ni , takkan sungai rengit pon tak tahu ?
Alaa , korang pernah tak pergi batu layar ?
Ha , siapa tak tahu ? memang kesian! 
Siapa sini form 3? Korang mesti tahu kan teluk ramunia ?
Alaa , tempat utama buat BAUKSIT la 
( ha , amekaw ! da msuk geografi form 3 da ) :P
Teluk ramunia tu anak kepada Sungai rengit , 
manakala batu layar tu tempat dorang mandi manda .
oke ! aku tipu je :P
malas la nak panjang lebar cam ni kalau korang pon tak paham . HAHA 
Kat mana pon tempat kejadian , 
Lantak la .
tak penting jugak , kan ?
Yang penting klimaks cerita and peleraian . HAHAHA
( subjek bahasa melayu da )
Liza gi Sg.rengit sebab jalan2 .
Ceyh , jalan2 la sangat . Lyza lalu highway baru . Perghhhh . cantik gilee weyh
nak tengok gambar ?
betul ni nak tengok ?
ok , Liza tunjuk . 

Ha , ni bukan Lyza amek daripada pakcik google k . 
ni Lyza snap sendiri .
waa , betapa indahnya dunia , kan ? HEHE
lawa kan jambatan ni ?
Ni jambatan at highway baru aw . 
Mase Liza da sampai Sg.Rengit la . 
Liza gi la masuk gi pekan dia . 
sempat la jugak snap2 .
Liza nak tunjuk gambar jugak ni :D

Ha , itu dia ! 
Waaaa , comel nyeeeee
awek siapa ni ? 
comel gila !
oke seriusly , aku perasan sekejap . HAHA
And , Liza sempat jugak gerak batu layar . 
Ingatkan nak mandi laut at situ
Tapi tak dapat . 
cuaca tak mengizinkan . T_T
sedih siot . :'(
( tacink sikijap )
Ha , berikut adalah gambar di mana si comel berada di laut ( BATU LAYAR )

hA , ni la yang dimaksud kan . hehe .
K la korang .
Liza da kekurangan ayat ni . 
Nanti takut pulak dapat gred F dalam karangan tulisan blog . HEHEHE
k la . bubye .
gudnite
sweetdreams :D
salam :)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

6 comments:

smilenajah93 said...

siannya die bosan . mai lawat kim punye blog jom :)

owner : Lynn said...

hey i know that bridge ! coz i'm jbrian too..and i pon ade gak g tgh2 jalan n i snap pic mcm u ni..haha sgt cntik kan? untung tym tu xde kereta lalu, leh la snap sesuka ati kt tgh jalan..hehe nice pic.. :)

ღ nurrul ღ said...

I know that Bridge ! Highway DESARU ke PASIR GUdang..
sebab tempat Nurrul dkt B.mas.. haa tau tak b.mas kat mana ? hehe

noor badriah said...

bestnye dapat pegi sana =D

widiea azira said...

wahhhhh bestnye...

faijan muktar said...

napa tak ajak aku skali liz ? xD
ta pe la . . akuh da muak kat sana

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget