sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Saturday, 29 October 2011

waa , Liza baru balik klinik :D

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang ..
hai korang :D
ape khabar ? 
sihat ?
ow , korang sihat .
bagus la kalau sihar
Liza tak sehat lorh . T_T
Liza mengalami senggugut yang teramat .
Then , tdi gi klinik ..
Doktor tu g tekan2 perut Liza .
Beliau tekan g sebelah kanan , then gi sebelah kiri . 
Masa dia tekan , dia tnya kalau sakit ke tak ..
Liza cakap la tak .
Alhamdulillah , nampaknya Liza takda GASTRIS OR KIDNEY . 
Bukan Liza takda kidney , 
Liza ada kidney k . 
cuma takda sakit kidney je . hehe 
Then , doktor tu cakap la . 
"takpe la . nak buat macam mana , takdir dia mcam ni . kuasa tuhan "
then , mama banyak tanya . 
aishh . 
smpai doktor tu ada cakap taw , 
dia cakap cam ni ha , 
" takpe , biasa nya benda tu akan hilang bila dia da berumah tangga dan mempunyai anak"
HAHAHAHA .
Nak je Liza ketawa masa tu , 
tapi disebabkan kesakitan yang amat , 
diam jela .
Muka Liza memang KETAAAAAAAT gilaaa .
muka liza ketat macam muka adik ni . hehe
muka da pucat kan , hehe . 
Assistant doktor tu comel lorh . Masa dia panggil Nama Liza , dia at pintu bilik doktor tu , dia senyum .
Liza dengan muka ketat pown , senyum la . HEHE
Ha , Liza cerita skit pasal senggugut k ?
benda2 ni just terjadi at sesetengah girl . 
Sakit mmg yang amat la . sumpah tak tahan ! nak nangis pon ada taw .
Liza lupa la nak tnya doktor tadi , kalau tgh P ni tak boley makan apa ja .
Yang Liza tau , cuma .. jangan makan NANAS n BETIK .
kalau tak silap la . hehe .
k la . 
bubye .. 
take care .
salam n selamat malam :)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

No comments:

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget