sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Sunday, 23 October 2011

video ke-2 aisyah ( kimia by emelda cover by aisyah )

assalamualaikum 
tak jawab dosa
kalau jawab sayang
hai korang , 
hari ni kerja liza UPLOAD video member Liza je ( hehe )
lagu ke-2 ni , 
aisyah cover lagu KIMIA BY EMELDA AHMAD tu ( betul ke name artis liza eja ni )
lantak la betul ke tak . janji tajuk lagu tu betul . hehe
ha , Liza bagi dgr korang lagu ke-2 yg Liza rakam k .
ha , korang dengar la ye ..
suara dia boley tahan , rite ?
suara dy dengan emelda , 
mana lebih best ?
haha .
xpasal-pasal aQ kena saman dengan artis tu kang .
hehe .
Liza gurau jela . 
k la . smpai sini jela Liza kongsikan ape yg Liza tau 
k bubye
take care
nite
salam

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget