sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Friday, 21 October 2011

permohonan ke skul teknik ?

Assalamualaikum 
tak jawab dosa 
kalau jawab sayang .. ^^
Hye korang para pembaca setia blog Liza ni 
( ade ke pembace setia ? )
eh , ade la . budak tuuuuuuuu .. hehe
ok ! Liza nak story mory sikit pasal skul teknik ni , 
ramai member Liza tnya Liza , 
"Liza , ko mohon teknik mane ? "
bile dorang tanya cam tu , 
Lyza jawab la .
"kalau ikutkan aQ ni , aQ nk je mohon teknik kejuruteraan at kota tinggi tu , tapi mak aQ xbgy la "
then , dorang msti ckap cm ni , 
"cian ko Liza jadi anak tunggal . Ko nk skul jauh2 pun susa "
ok , Liza akui ,.. memang susa untuk Liza skul jauh2 sebab mama selalu tak bagi , 
tapi tak pela ..
haluan kita masing-masing berlainan ..
nak buat macam mna kan ? :D
Kepada fren2 Liza yang mohon skul teknik ke , skul vokasional ke or skul SBP ..
Liza doakan korang dapat .. :)
Liza just sambung skul form 4 kat skul harian biasa ..
hehe .
tak pela ..
nasib Liza lain skit ..
Liza redha jela .. nk buad mcm mna ..
Lepas ni , Liza tak mo lagi story pasal nak mohon skul teknik ni .
sebab nanti Liza yang jealous .
keinginan Lyza nak masuk skul teknik tinggi sangat2 taw ..
Liza da 2 kali taw mintak izin dengan mama n papa ..
Papa Liza bgi , 
tapi mama tak bagi .. huh ..
kekecewaan di hati terasa sangat taw mase mama tak bagi tu .
sampai jatuh air mata . hehee ..
k la . sampai sini jela Liza berceloteh . hehe .
Btw , too all students SMK TAMAN RINTING 2 that apply to that school such as ,TECHNIQUE SCHOOL , VOCATIONAL SCHOOL OR SBP . I hope u all will get that :)
k la .
bubye ..
take care .
salam :)




ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

1 comment:

~..SiKecilMirmO..~ said...

Sabar lh dear.. actually.. kt mna2 pn sme je.. yg pntg kte sndri.. stdy rjin2... spm gud, leh smbung bljr.. msuk u.. yg 2 lg pntg.. xkira lh at mne2 pun k... :)

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget