sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Friday, 28 October 2011

mY classmates !

assalamualaikum .
tak jawab dosa .
kalau jawab sayang :)
ha , Liza da penat betulkan blog yang rosak semalam .
HAHA . 
yela , main-main dengan coding pnya pasal . 
blog rosak . 
padan muke ! haha .
to alls , korang tak payah la weyh main coding2 ni , 
kalau blog rosak ..
na uzubillah ! susa nak betulkan Lagi  . hehe
ok ! hari ni Liza nak story mory sikit about my classmates :D
ha , tahun ni . first time Liza turun kelas taw ,
yela . tahun lepas Liza failed 1 subjek . HEHE
nak tau subjek apa yang Liza failed kan tu ?
oke ! subjek yang di mana para students tak suka 
iaitu ..
SEJARAH !
OM .. sejarah susa giler tau tak .. grrr ~
ok ! back to the story .
first time turun kelas ni , 
best jugak lorh . 
yela , dpt classmates yang spoting moting gitu . ( merepek ! )
nak tgk gambar classmates Liza ?
sat na . Liza tunjuk k :)
ha , ada sesiapa yang ternampak Liza ?
tak nampak ??
korang nak nampak dimana Liza ?
korang tgk la , siapa yang paling comel tu ..
tu la Liza . HAHAHA ( perasan sikijap )
oke , serius !
ni masa kitorang formal style lorh .. 
kelas kitorang je yang ala2 MODERN .
yela , cikgu pon ada 2 bagai . haha
guru kelas dgn penolong guru kelas ..
waaa , kelas korang ade ? tak de kn ?
so , jangan jealous ! :P
skrang ni pulak , Liza tunjuk yang non-formal style k :D

ha , tgk ni .. TERBAIKKK ! ( ayt boboi boy )
cute kan kami ? HUXHUXHUX
ceyh2 . tgk 'STYLE' kami tu . 
sumpah ! tak ley blah .. !
hehe .
k la . penat la nak menaip ni ..
nanti kita story mory lagi taw :D
k . bubye ..
take care .
salam

p/s= kepala Liza sakit sebenarnya , tu yang mlas nak type panjang2 :'(



ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

No comments:

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget