sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Thursday, 20 October 2011

my birthday :D


assalamualaikum
tak jawab dosa 
kalau jawab sayang 
Hey korang ..
Liza nk story morry about befday Liza smalam .
sorry la lambat updates , busy sikit la . hehe
ok ! semalam best giler lorh ..
semalam Liza lepak aw dengan member2 Liza at MCD .. ( MACDONALD )
Masa kitorang baru melangkah kaki masuk gi dalam Mcd tu , 
of course la kitorang cari seat kan ?
mase kitorang cari tengah cari seat tu ,
ade la sekumpulan budak sekolah SMK DATO' PENGGAWA TIMUR .. 
(skul paling top area pasir gudang )
korang tau tak , masa kitorang da dapat seat tu ,
kitorang kan at meja depan dorang , 
sumpah ! dorang tengok Liza n the geng ats bawah , atas bawah tau tak ?
siap sound2 liza n the geng lak tu .
nk tau dorang sound ape ? 
dorang sound cam ni ha .
"gerak bandar ape"
la , kalau ye pun kitorang nk gerak bandar , 
korang jealous ke ?
Then , mase liza g order , , minah skul dato' tu pun pandang2 ..
haiishhh .. mybe dia jealous kot tengok Liza n member2 liza comel sangat .. HAHA 
pastu , masa order da siap , Liza duduk la dengan member2 Liza sambil menanti seseorang .
then , bile seseorang tu da datang .
Liza dok ngan dia . 
sape seseorang tu ?
nk tau ??
betul ni nk tau ???
tak payah la . biarlag rahsia k :)
*berbalik pade story .
Ha ,! salah sorang dak laki skul dato' tu pegi dok sebelah mem Liza .
First laki tu bagi salam taw ..
pastu , member liza tu buat bodoh je .. buat macam tak de orang kat sebelah katekan .
dak laki tu tengok member liza yg sorang tu tak layan dia ,
dia gi pulak at sebelah member Liza yang sorang lagi .
Ha , kat situ la drama NGANJING-MENGANJING bermula ..
tapi korang tau tak ?
Laki tu kalah lawan beta dengan member2 Liza .. 
korang tau tak beta tu ape ? 
beta tu sejenis menganjing jugak la ..
*back to story .
Laki tu bengang kot kalah dengan member2 Liza ..
padan muke kaw ! haha ..
bengang tak terkate er ? hoho .
Liza kecian tengok dorang tu , 
macam kekurang kasih sayang je sampai nak mintak perhatian kat member Liza .
dorang tu buad malu nama sekolah je .
dala pakai baju sekolah yang ade logo sekolah .
ish3 .. top school pulak dorang tu .
tapi perangai , NAUZUBILLAH !
Masa Laki tu nak balik da ,
Laki tu TERLANGGAR CERMIN . HAHAHA
buat malu je !

k la . sekarang Liza story tentang member Liza yang gi MCD ngan Liza gak .
Liza ade picture dorang tu , nk tgk ? jap2 . Liza tunjuk k ..


eh , tertunjuk lak pic awek comel ni .
k , abaikan . haha

ha , ni la dorang yang kuad beta2 tu .. comel kn ?
semestinya dorang comel ..
sape cakap tak comel ,
Dia BUTA . :P

ha , ni la kami .. waaa , comel je kan awek shawl hijauu tu ?
haha
( perasan sekejap )
ha , ni saleha n arfah :D 
dorang ni bestie lorh ^_^ .
ha , ni jiha n putri ..
putri yg tak pakay tudung .. befday kitorang sama taw .
putri ada bagi liza hadiah . nk tgk ? jap2 .

nmpak batang ice-cream tu ? susa gile liza nk buat puzzle batang ice-cream tu taw . 
mybe bagi korang just batang ice-cream biasa2 , 
tapi batang ice-cream tu berharga bagi liza . thanx putri .. sayang ko sangat2 ..
dekat kad tu , dia ade cakap something ,,
nk bace ? jap ye ..
ok , ada name liza cut2 sket .. putri tu gi letak nama budak yang dia minat pulak . hehe ..

Ha , masa Liza n member liza nak balik tu kn ,
Liza kn hantar member2 Liza .
Mase da smpai ,
Dorang baling Liza kilat2 ..
sampai kreta pown kena .. ( Liza drive k )
Balik tu je mama mara Liza . HAHA .
abis kreta kne kilat2 taw .
korang nk tgk muka Liza ..
sat na , Liza tunjuk ..
ha , tgk tu . Kilat warna hijau kat muka Liza .
member2 Liza cam tau2 je  Liza pkai baju warna hijau masa tu .
aishhh . bertuah punya mmber . hehe
Tapi , tak pela .. Matching la tu . baju , tudung n kilat2 warna hijau . hehehe

k la korang .
Liza penat la nak menaip .. 
sampai sini jela ..
btw , thanx to someone yang sudi dtg mse tu ..
syg kamu sgt2 . hehe
k la . bubye ..
selamat malam . 
take care k ..
salam 

IKLAN KEJAP 

p/s => setengah daripada gambar ada yang bergaris-garis , kan ? line internet liza tak clear , , tu yang jadi macam tu .. 

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget