sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Sunday, 30 October 2011

aku taknak jumpa kau ! TAKNAK !!! TAKNAK !!!

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang
oit korang .
Tgk tajuk entry Liza kali ni .
macam orang stress je , kan ?
HEHE .
ok .. Before that , Liza nak ask something ..
ape er perasaan korang , bile terjumpa orang yang pernah korang sayang dan dia pon pernah sakit kan hati korang ?
Sumpah sakit gila , kan ?
Tadi Liza jumpa lelaki yang pernah jadi masa silam Liza .
kenapa La Liza perlu jumpa dia lagi ?
Hati ni da tak kuat lagi kalau selalu di sakiti ..
kenapa la dia perlu datang kat hidup Liza lagi ?
ya~allah .  beri la hamba mu ini kekuatan .. T_T
Liza da happy dengan kehidupan Liza sekarang ni . 
Liza harap dia bukan penghalang segala-gala nya .
Tadi , dia ajak Liza bercerita .
Tapi Liza , tak pandang muka dia .
korang nak tau kenapa ?
sebab dia pernah sakitkan hati Liza sampai ketahap gaban ..
sumpah ! sakit gila !! Liza TAK KUAT !!!
hurm , k la korang . tu jela yg Liza nk ceritakan .
Tapi , sebelum tu .. Liza nak tunjuk something .. nak tgk tak ?
jap2 .
e'ee , sape awek berbaju hijau tu ?
comel nyeeeee . HAHAHA ( perasan ! )
oke la , tadi Liza gi keje kawin . sebab tu la Liza jmpa si dia yang pernah sakitkan hati Liza .
huh . k la . sampai sini jela ye ..
bubye alls ..
take care .. 
salam :D


ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

4 comments:

Miss Kagimoto said...

cun lah yg baju ijau tu..hehe

jom bace entry miya :)

http://giragiraromantic.blogspot.com/2011/10/slim-with-kawaii-things.html

ritmy said...

jangan sakit hati utk lelaki tu~
mungkin dia pon x tau hati awk~
~*{u will find new 1 who love u one day}*~ +(>v^)

Pendamba Mawar said...

mana2?mana baju ijau..hahaha

faisah q afs said...

eh . .sapo larh yg gambar tu . .hee . . aq kan lyz . .hee

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget