sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Monday, 31 October 2011

BOLA JARING | penatnya !!!

Assalamualaikum .
tak jawab dosa .
kalau jawab sayang ..
hai semua :D
Hari ni Liza penat gila + cemas gila .
Ha , amek kaw . ayat aku smua ada gila-2 . HAHA
oke ! firstly , Liza penat sebab tadi main bola jaring . 
huuuuarghhh . penat siot .. T_T
tapi ! group Liza tadi menang lorh . 
4-1 n 6-0 .
Alaa , tadi cuma training je . 
Training sambil lawan gitu . hehe .
Dan !
yang second pulak , Liza cemas sebab PAKCIK NUFFNANG buat Liza takut .
Rasa nak nangis pun ada . 
Liza tiba-2 tak boley nak sign in . 
dupdap dupdap paru-2 Liza . 
Rupa-2 nya , PAKCIK NUFFNANG ni pegi tukar password Liza kat NUFFNANG tu ..
aishh . 
Gelisah bukan main lagi Liza tadi . sampai tanya abg Fyzal  tadi .
HAHA .
buat malu je . =='

eh ..
jap !!!!!!!!
Liza tunjuk gambar tmpat shoot bola jaring .

ha , tempat shoot tinggi lorh .
macam tu la posisinya ..
Tinggi bukan main , kan ?
tadi Liza jatuh taw ,.
Terlanggar pihak lawan punya pasal la ni . hehe .
kesian jugak la pihak lawan liza tadi .
Dia pon jatuh jugak .
Eh  , 
sampai sini jela bebelan ku .
oke ?
BUbye ..
take care .
salam :D

p/s=doakan group liza menang tau besok :) Gambar diatas merupakan budi baik GOOGLE..sayang korang . HAHA . #kbye



ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Sunday, 30 October 2011

aku taknak jumpa kau ! TAKNAK !!! TAKNAK !!!

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang
oit korang .
Tgk tajuk entry Liza kali ni .
macam orang stress je , kan ?
HEHE .
ok .. Before that , Liza nak ask something ..
ape er perasaan korang , bile terjumpa orang yang pernah korang sayang dan dia pon pernah sakit kan hati korang ?
Sumpah sakit gila , kan ?
Tadi Liza jumpa lelaki yang pernah jadi masa silam Liza .
kenapa La Liza perlu jumpa dia lagi ?
Hati ni da tak kuat lagi kalau selalu di sakiti ..
kenapa la dia perlu datang kat hidup Liza lagi ?
ya~allah .  beri la hamba mu ini kekuatan .. T_T
Liza da happy dengan kehidupan Liza sekarang ni . 
Liza harap dia bukan penghalang segala-gala nya .
Tadi , dia ajak Liza bercerita .
Tapi Liza , tak pandang muka dia .
korang nak tau kenapa ?
sebab dia pernah sakitkan hati Liza sampai ketahap gaban ..
sumpah ! sakit gila !! Liza TAK KUAT !!!
hurm , k la korang . tu jela yg Liza nk ceritakan .
Tapi , sebelum tu .. Liza nak tunjuk something .. nak tgk tak ?
jap2 .
e'ee , sape awek berbaju hijau tu ?
comel nyeeeee . HAHAHA ( perasan ! )
oke la , tadi Liza gi keje kawin . sebab tu la Liza jmpa si dia yang pernah sakitkan hati Liza .
huh . k la . sampai sini jela ye ..
bubye alls ..
take care .. 
salam :D


ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Saturday, 29 October 2011

waa , Liza baru balik klinik :D

Assalamualaikum
tak jawab dosa
kalau jawab sayang ..
hai korang :D
ape khabar ? 
sihat ?
ow , korang sihat .
bagus la kalau sihar
Liza tak sehat lorh . T_T
Liza mengalami senggugut yang teramat .
Then , tdi gi klinik ..
Doktor tu g tekan2 perut Liza .
Beliau tekan g sebelah kanan , then gi sebelah kiri . 
Masa dia tekan , dia tnya kalau sakit ke tak ..
Liza cakap la tak .
Alhamdulillah , nampaknya Liza takda GASTRIS OR KIDNEY . 
Bukan Liza takda kidney , 
Liza ada kidney k . 
cuma takda sakit kidney je . hehe 
Then , doktor tu cakap la . 
"takpe la . nak buat macam mana , takdir dia mcam ni . kuasa tuhan "
then , mama banyak tanya . 
aishh . 
smpai doktor tu ada cakap taw , 
dia cakap cam ni ha , 
" takpe , biasa nya benda tu akan hilang bila dia da berumah tangga dan mempunyai anak"
HAHAHAHA .
Nak je Liza ketawa masa tu , 
tapi disebabkan kesakitan yang amat , 
diam jela .
Muka Liza memang KETAAAAAAAT gilaaa .
muka liza ketat macam muka adik ni . hehe
muka da pucat kan , hehe . 
Assistant doktor tu comel lorh . Masa dia panggil Nama Liza , dia at pintu bilik doktor tu , dia senyum .
Liza dengan muka ketat pown , senyum la . HEHE
Ha , Liza cerita skit pasal senggugut k ?
benda2 ni just terjadi at sesetengah girl . 
Sakit mmg yang amat la . sumpah tak tahan ! nak nangis pon ada taw .
Liza lupa la nak tnya doktor tadi , kalau tgh P ni tak boley makan apa ja .
Yang Liza tau , cuma .. jangan makan NANAS n BETIK .
kalau tak silap la . hehe .
k la . 
bubye .. 
take care .
salam n selamat malam :)

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Friday, 28 October 2011

SAYA DI TAG !

Assalamualaikum . tak jawab dosa . kalau jawab syg . Ha , korang tgk tu tittle entry Liza apa .. ? SAYA DI TAG ! ish2 .. ashikinforever tag Liza . mcm best jugak permainan tu . so , Liza layan la .. hehe



THE RULES
# You MUST post these rules
# Each person must post 11 things about themselves in their journal.
# Answer the question the tagger set for you in their post and create 11 new question for the people you tagged to answer .
# You have to choose 11 peaople to tag and link them to the post .
# Go to their page and tell them you have tagged him/her .
# No tag backs
# No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you reading this' you legitimately\
  ( a.k.a really trust will all honesty ) have to tag 11 people .


11 FACT ABOUT ME
# Saya Lizawati
# Berumur 15 tahun
# Suka warna kuning
# Benci pada warna merah
# Tak suka makan coklat
# Anak bongsu daripada 2 adik beradik ..
# Saya benci dengan lelaki yang selalu mainkan perempuan
# Saya seorang yang agak sombong * kadang2
# Bercita-cita ingin menjadi seorang jurutera yang berjaya suatu hari nanti
# Tak suka subjek sejarah !
# Saya sayang mama papa saya :D


QUESTION FROM ASHIKIN 
# Mood anda sekarang ?
-oke ! selalu berubah .. ( hehe )


#What are you doing right now ?
-saya tengah jawab soalan yang awak bagi la . aishh . boley tnya pulak :P


#Can i ask you something ?
-yeah .. boley je . Tanyala apa yang awak nak tanya kan tu . :D


#Suka tengok cerita seram/hantu
-suka ?entahlah . Tapi , kadang layan jugak :D


#Pernah disakiti oleh orang tersayang
-hurm , selalu sangat !


#Kalau diberi pilihan , anda nak jadi kanak-2 or orang dewasa ?
-better jadi baby la . HAHAHA


#Fav song ?
-aish . Banyak giler . 


#Minat Randy Pangalila
-Minat la jugak .Boley la . Randy tu ensem . HAHA ( gatal ! )


#Takut makan ubat ?
-tak takut . Tapi TAK SUKA ! pahit weyh ..


#Macam mana perangai/sikap anda ?
-ok ! about ni , Liza seorang yang cepat marah  . sometimes manja . Manja ? sometimes la . Cool je . hehe


#Penat menjawab soalan saya ?
-Sumpah ! penat gile !


HOT QUESTION
#korang suka buat apa bila cuti ?
#Suka warna apa ?
#cerita BINI-BINIKU GANGSTER best tak ?
#Bila korang tengah bengang , cam ne korang nak cover ?
#korang lagi suka mana , ? MCD , KFC , PIZZA HUT atau MARRYBROWN?
#Buat soalan-2 macam ni , berbaloi tak ?
#Dah berapa lama korang BERBLOGGING ?
#First time masuk dalam dunia BLOG , apa perasaan korang ?
#Korang suka makan rendang ?
#Masa raya aidilfitri hari tu , korang dapat duit raya ?


PREDATORS
pendambamawar.blogspot.com
sayabukanhotstuff.blogspot.com
semanisepal90.blogspot.com
http://www.lyssasecret.com/
diriaishahbercerita.blogspot.com
http://ayuna21.blogspot.com
http://onepastalasferaamiera.blogspot.com/
http://robowtasmara.blogspot.com
http://diaribudakgilacoklat-ateyn.blogspot.com/
http://hikayaterfan.blogspot.com
http://farahazurah.blogspot.com

korang , jawab k .. penat Liza tag n buat soalan tu .. jawab taw :D

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

mY classmates !

assalamualaikum .
tak jawab dosa .
kalau jawab sayang :)
ha , Liza da penat betulkan blog yang rosak semalam .
HAHA . 
yela , main-main dengan coding pnya pasal . 
blog rosak . 
padan muke ! haha .
to alls , korang tak payah la weyh main coding2 ni , 
kalau blog rosak ..
na uzubillah ! susa nak betulkan Lagi  . hehe
ok ! hari ni Liza nak story mory sikit about my classmates :D
ha , tahun ni . first time Liza turun kelas taw ,
yela . tahun lepas Liza failed 1 subjek . HEHE
nak tau subjek apa yang Liza failed kan tu ?
oke ! subjek yang di mana para students tak suka 
iaitu ..
SEJARAH !
OM .. sejarah susa giler tau tak .. grrr ~
ok ! back to the story .
first time turun kelas ni , 
best jugak lorh . 
yela , dpt classmates yang spoting moting gitu . ( merepek ! )
nak tgk gambar classmates Liza ?
sat na . Liza tunjuk k :)
ha , ada sesiapa yang ternampak Liza ?
tak nampak ??
korang nak nampak dimana Liza ?
korang tgk la , siapa yang paling comel tu ..
tu la Liza . HAHAHA ( perasan sikijap )
oke , serius !
ni masa kitorang formal style lorh .. 
kelas kitorang je yang ala2 MODERN .
yela , cikgu pon ada 2 bagai . haha
guru kelas dgn penolong guru kelas ..
waaa , kelas korang ade ? tak de kn ?
so , jangan jealous ! :P
skrang ni pulak , Liza tunjuk yang non-formal style k :D

ha , tgk ni .. TERBAIKKK ! ( ayt boboi boy )
cute kan kami ? HUXHUXHUX
ceyh2 . tgk 'STYLE' kami tu . 
sumpah ! tak ley blah .. !
hehe .
k la . penat la nak menaip ni ..
nanti kita story mory lagi taw :D
k . bubye ..
take care .
salam

p/s= kepala Liza sakit sebenarnya , tu yang mlas nak type panjang2 :'(



ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Sunday, 23 October 2011

video ke-2 aisyah ( kimia by emelda cover by aisyah )

assalamualaikum 
tak jawab dosa
kalau jawab sayang
hai korang , 
hari ni kerja liza UPLOAD video member Liza je ( hehe )
lagu ke-2 ni , 
aisyah cover lagu KIMIA BY EMELDA AHMAD tu ( betul ke name artis liza eja ni )
lantak la betul ke tak . janji tajuk lagu tu betul . hehe
ha , Liza bagi dgr korang lagu ke-2 yg Liza rakam k .
ha , korang dengar la ye ..
suara dia boley tahan , rite ?
suara dy dengan emelda , 
mana lebih best ?
haha .
xpasal-pasal aQ kena saman dengan artis tu kang .
hehe .
Liza gurau jela . 
k la . smpai sini jela Liza kongsikan ape yg Liza tau 
k bubye
take care
nite
salam

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

saya bangga dengan bakat mu kawan :')

assalamualaikum .
tak jawab dosa 
kalau jawab sayang .
hay korang ..
hari ni Liza nak story morry about my bestie .
nama dia SITI AISYAH ..
OM , she got a nice voice . 
Liza suka taw dengar suara dia . 
Lagi2 kalau dia bawak lagu jiwang .
mak ui , nak tercabut jantung dengar dia nyanyi taw .
jap2 , Liza ade satu video nak tunjuk , 
lagu dia nyanyi taw ..

ha , ni dia .. korang dengar la sendiri .. 
Lagu ni dia buat sendiri taw .. 
lagu ni mengisahkan hidup dia ..
Liza lorh yang upload video dia ni .
Liza nk dia someday jadi penyanyi yang terkenal ..
Aisyah ni malu taw kalau nak nyanyi depan public .
susah nak paksa dia ni ..
so , jalan terbaik .. Liza rakam la dia . apa lagi .
hehe .
to all , please support her yeah ?
k la ..
liza penat nak menaip ..
smpai sini jela k .
bubye .
take care ..
gudnite
salam :D

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Friday, 21 October 2011

permohonan ke skul teknik ?

Assalamualaikum 
tak jawab dosa 
kalau jawab sayang .. ^^
Hye korang para pembaca setia blog Liza ni 
( ade ke pembace setia ? )
eh , ade la . budak tuuuuuuuu .. hehe
ok ! Liza nak story mory sikit pasal skul teknik ni , 
ramai member Liza tnya Liza , 
"Liza , ko mohon teknik mane ? "
bile dorang tanya cam tu , 
Lyza jawab la .
"kalau ikutkan aQ ni , aQ nk je mohon teknik kejuruteraan at kota tinggi tu , tapi mak aQ xbgy la "
then , dorang msti ckap cm ni , 
"cian ko Liza jadi anak tunggal . Ko nk skul jauh2 pun susa "
ok , Liza akui ,.. memang susa untuk Liza skul jauh2 sebab mama selalu tak bagi , 
tapi tak pela ..
haluan kita masing-masing berlainan ..
nak buat macam mna kan ? :D
Kepada fren2 Liza yang mohon skul teknik ke , skul vokasional ke or skul SBP ..
Liza doakan korang dapat .. :)
Liza just sambung skul form 4 kat skul harian biasa ..
hehe .
tak pela ..
nasib Liza lain skit ..
Liza redha jela .. nk buad mcm mna ..
Lepas ni , Liza tak mo lagi story pasal nak mohon skul teknik ni .
sebab nanti Liza yang jealous .
keinginan Lyza nak masuk skul teknik tinggi sangat2 taw ..
Liza da 2 kali taw mintak izin dengan mama n papa ..
Papa Liza bgi , 
tapi mama tak bagi .. huh ..
kekecewaan di hati terasa sangat taw mase mama tak bagi tu .
sampai jatuh air mata . hehee ..
k la . sampai sini jela Liza berceloteh . hehe .
Btw , too all students SMK TAMAN RINTING 2 that apply to that school such as ,TECHNIQUE SCHOOL , VOCATIONAL SCHOOL OR SBP . I hope u all will get that :)
k la .
bubye ..
take care .
salam :)




ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Thursday, 20 October 2011

my birthday :D


assalamualaikum
tak jawab dosa 
kalau jawab sayang 
Hey korang ..
Liza nk story morry about befday Liza smalam .
sorry la lambat updates , busy sikit la . hehe
ok ! semalam best giler lorh ..
semalam Liza lepak aw dengan member2 Liza at MCD .. ( MACDONALD )
Masa kitorang baru melangkah kaki masuk gi dalam Mcd tu , 
of course la kitorang cari seat kan ?
mase kitorang cari tengah cari seat tu ,
ade la sekumpulan budak sekolah SMK DATO' PENGGAWA TIMUR .. 
(skul paling top area pasir gudang )
korang tau tak , masa kitorang da dapat seat tu ,
kitorang kan at meja depan dorang , 
sumpah ! dorang tengok Liza n the geng ats bawah , atas bawah tau tak ?
siap sound2 liza n the geng lak tu .
nk tau dorang sound ape ? 
dorang sound cam ni ha .
"gerak bandar ape"
la , kalau ye pun kitorang nk gerak bandar , 
korang jealous ke ?
Then , mase liza g order , , minah skul dato' tu pun pandang2 ..
haiishhh .. mybe dia jealous kot tengok Liza n member2 liza comel sangat .. HAHA 
pastu , masa order da siap , Liza duduk la dengan member2 Liza sambil menanti seseorang .
then , bile seseorang tu da datang .
Liza dok ngan dia . 
sape seseorang tu ?
nk tau ??
betul ni nk tau ???
tak payah la . biarlag rahsia k :)
*berbalik pade story .
Ha ,! salah sorang dak laki skul dato' tu pegi dok sebelah mem Liza .
First laki tu bagi salam taw ..
pastu , member liza tu buat bodoh je .. buat macam tak de orang kat sebelah katekan .
dak laki tu tengok member liza yg sorang tu tak layan dia ,
dia gi pulak at sebelah member Liza yang sorang lagi .
Ha , kat situ la drama NGANJING-MENGANJING bermula ..
tapi korang tau tak ?
Laki tu kalah lawan beta dengan member2 Liza .. 
korang tau tak beta tu ape ? 
beta tu sejenis menganjing jugak la ..
*back to story .
Laki tu bengang kot kalah dengan member2 Liza ..
padan muke kaw ! haha ..
bengang tak terkate er ? hoho .
Liza kecian tengok dorang tu , 
macam kekurang kasih sayang je sampai nak mintak perhatian kat member Liza .
dorang tu buad malu nama sekolah je .
dala pakai baju sekolah yang ade logo sekolah .
ish3 .. top school pulak dorang tu .
tapi perangai , NAUZUBILLAH !
Masa Laki tu nak balik da ,
Laki tu TERLANGGAR CERMIN . HAHAHA
buat malu je !

k la . sekarang Liza story tentang member Liza yang gi MCD ngan Liza gak .
Liza ade picture dorang tu , nk tgk ? jap2 . Liza tunjuk k ..


eh , tertunjuk lak pic awek comel ni .
k , abaikan . haha

ha , ni la dorang yang kuad beta2 tu .. comel kn ?
semestinya dorang comel ..
sape cakap tak comel ,
Dia BUTA . :P

ha , ni la kami .. waaa , comel je kan awek shawl hijauu tu ?
haha
( perasan sekejap )
ha , ni saleha n arfah :D 
dorang ni bestie lorh ^_^ .
ha , ni jiha n putri ..
putri yg tak pakay tudung .. befday kitorang sama taw .
putri ada bagi liza hadiah . nk tgk ? jap2 .

nmpak batang ice-cream tu ? susa gile liza nk buat puzzle batang ice-cream tu taw . 
mybe bagi korang just batang ice-cream biasa2 , 
tapi batang ice-cream tu berharga bagi liza . thanx putri .. sayang ko sangat2 ..
dekat kad tu , dia ade cakap something ,,
nk bace ? jap ye ..
ok , ada name liza cut2 sket .. putri tu gi letak nama budak yang dia minat pulak . hehe ..

Ha , masa Liza n member liza nak balik tu kn ,
Liza kn hantar member2 Liza .
Mase da smpai ,
Dorang baling Liza kilat2 ..
sampai kreta pown kena .. ( Liza drive k )
Balik tu je mama mara Liza . HAHA .
abis kreta kne kilat2 taw .
korang nk tgk muka Liza ..
sat na , Liza tunjuk ..
ha , tgk tu . Kilat warna hijau kat muka Liza .
member2 Liza cam tau2 je  Liza pkai baju warna hijau masa tu .
aishhh . bertuah punya mmber . hehe
Tapi , tak pela .. Matching la tu . baju , tudung n kilat2 warna hijau . hehehe

k la korang .
Liza penat la nak menaip .. 
sampai sini jela ..
btw , thanx to someone yang sudi dtg mse tu ..
syg kamu sgt2 . hehe
k la . bubye ..
selamat malam . 
take care k ..
salam 

IKLAN KEJAP 

p/s => setengah daripada gambar ada yang bergaris-garis , kan ? line internet liza tak clear , , tu yang jadi macam tu .. 

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Friday, 14 October 2011

KATAKAN TIDAK KEPADA ROKOK !

Assalamualaikum ..
tak jawab dosa .
kalau jawab sayang ..
Ha , nak tau kenapa Liza buat tajuk pasal rokok ..?
ok lah . hari ni Liza nak kongsi serba sikit tentang rokok ni .
Franky speaking , 
Liza tak suka orang merokok .
Lagi-lagi yang merokok depan Liza . 
eee , rasa macam nak sepak-sepak je orang tu ( gurau je )
and , Liza pun tak suka dekat budak-budak zaman sekarang yang masih bawah umur 
tapi , da merokok .
eee , ape yang korang dapat dengan menghisap rokok tu ?
Kalau korang da keje , tak pela .
beli rokok pakai duit sendiri , . 
Ni , kalau yang belum keje , 
MENYUSAHKAN MAK BAPAK je dengan sifat perokok korang tu ..
ape yang korang dapat dengan hisap rokok ni ?
korang pikir korang MACHO ?
perasan da MATANG ?
kalau korang nak tau , 
wahai kamu2 yang masih di bawah umo ( 12-18 )
korang TAK macho n TAK matang pun dengan hisap rokok tu .. 
umur baru 12 tahun da bercita-cita nak hisap rokok ?
hang boley p la . Duit still mintak kat mak bapak ,
tapi ade niat nak hisap rokok ? waaa ,  banyak cantik muka hang yang tak cantik tu !
Korang ni , kalau korang tak menyusahkan mak bapak korang tu , 
tak boley ke ?
keje dok menyusahkan jela korang ni ..
Korang tau tak kandungan dalam rokok tu dan apa kesan nya kepada si perokok ?
ha , meyh aku cita sikit ..

Dalam rokok tu ada =>
1 )CO , ( karbon monoksida
2) Nikotin , 
3) Tar ..

AKIBAT MEROKOK =>
1) CO
=Gas CO juga berpengaruh negatif terhadap jalan napas dari pembuluh darah. 
Karbon mono oksida lebih mudah terikat pada hemoglobin daripada oksigen 
Oleh sebab itu, darah orang yang kemasukan CO banyak, akan berkurang daya angkutnya bagi oksigen dan orang dapat meninggal dunia karena keracunan karbon mono oksida.  Pada seorang perokok tidak akan sampai terjadi keracunan CO, namun pengaruh CO yang dihirup oleh perokok dengan sedikit demi sedikit, dengan lambat namun pasti akan berpengaruh negatif pada jalan napas dan pada pembuluh darah. 


2)NIKOTIN
=Nikotin merangsang bangkitnya adrenalin hormon dari anak ginjal yang menyebabkan : 
- Jantung berdebar-debar 
- Meningkatkan tekanan darah serta kadar kholesterol dalam darah, 

   
tang erat dengan terjadinya serangan jantung


3)TAR
=Tar dan asap rokok merangsang jalan napas, dan tar tersebut tertimbun disaluran itu yang menyebabkan : 
- Batuk-batuk atau sesak napas 
- Tar yang menempel di jalan napas dapat menyebabkan kanker jalan napas, 

   
lidah atau bibir 


Korang nak tengok pulak gambar akibat merokok ? 
jap ! Liza tunjuk k .:)

*ha , korang tengok perbezaan antara paru2 orang perokok dan jugak bukan perokok .
paru2 yang bersih je tu , tu paru2 orang yang tidak merokok ,
manakala yang HITAM tu .. tu paru2 orang yang merokok ..
Korang tak takut ke ? eee , kalau Liza kan ..
nauzubillah .. huh !
Liza post cam ni , 
bukan ape taw . jangan salah faham .. Liza just nak kongsikan je ape yang Liza tau .
Daripada korang beli rokok , 
baik korang simpan je duit korang tu , 
Boley buat simpanan . mane la tau korang nak KAHWIN ke .
tak la korang nak menyusahkan mak bapak korang pikir pasal HANTARAN ke APE KE ..
( eh , tak2 . gurau je )
Lyza gurau jela . 
tapi , sebaik-baik nye . korang berhenti la merokok ..
Korang tak sayang ke nyawa korang ?
korang tak sayang ke orang2 yang sayang kat korang ?
Kalau korang sayang , 
cuba la berhenti .. 
Liza bersyukur sangat taw sebab papa Liza tak hisap rokok ..
ha , by the way .. Liza nk ucapkan terima kasih kepada
gentlemen-gentlemen di luar sana yang tak hisap rokok tu ..
wa , tabik lu bro .. 
( ceyh2 . ayat xley bla ! )
ha , k la korang . sampai sini jela Liza berceloteh ..
Liza harap korang dapat pikir kan tentang apa yang Liza cerita kan ni . 
Korang pikir-pikirkan la ..
bak kata pepatah melayu  ,,
'HENDAK SERIBU DAYA , TAK HENDAK SERIBU DALIH'
( betul ke x ape yg aQ meleweyh kn ni ?)
HAHA . k la korang .
Liza nak chaw ..
BUbye :)
take care yeah !
jage kesihatan .. INGAT LA MEREKA YANG TERSAYANG :D
salam ^_^

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

Monday, 10 October 2011

saya muncul kembali :D

Assalamualaikum 
tak jwab dosa . 
kalau jwb sayang  ..
hay korang :D :D :D :D :D
Lyza comel da muncul kembali ( puji diri sndiri sekejap )
tak rindu ke ? 
waaa , rindu Lyza er ? tul ni rindu ??
ye2 o je korang rindu .. 
HAHA ..
exactly Lyza tau korang xrindu , xpe la ..
Lyza xkesah .. ( ayat skema sket )
First at all lyza nk ckap ,
PMR DA ABIS .. HUUUUUUUUURAAAAAAAAAAY ..
AWAT HANG HEPI SANGAT LIZA ?
hey ! mesti la hepi ..
penat taw seminggu perah otak .
by the way , 
subjek sejarah n KH susa giler .. T_T
nk nangis rase.. 
lantak la . Liza tunggu je result keluar .
Liza da ready2 kan da telinga Liza ni ..
HEHE .
To pelajar form 3 school 
SMK TAMAN RINTING 2 
( besarkan skit , nk famous kn school )
Hope result kitew yg TERBAIK .. (ayat boboi boy
ok la ! smpai sini jelah liza berceloteh .
Otak Liza da tak tau nk cite ape lagi ..
yela ,
seminggu perah otak STUDY STUDY n STUDY je .
otak pun da BLANK ..
hehe .. 
k la ye korang ..
bubye .. 
take care ...
jage diri ! 
xmow nakal2 k ..
salam ;)




ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget