sila klik

oRanG yG sAyaNg Lyza :D

Sunday, 4 September 2011

my last entry for september :(

assalamualaikum
hay korang .. hari ni , jam ini , minit ini , saat ini , detik ini Lyza nk bgi tau yg ni la entry terakhir Lyza utk bulan september ni .Hurm , so sad ! Lyza xon9 da lepas ni .. because of what ? Because of GRAVITY . hahaha !
xla . bukan sebab tu . sebab Lyza da nak PMR .. My pmr IS AROUND THE CORNER .. T_T 
takut meyh .. =='  Pmr Lagi 30 hari lagi kowt .. dup dap paru2 ni .. i will off my phone in a month ok ..
what ? a month ?? lantak la . who cares ?? for my future gak .. klau fon on , it will disturb my studies ! Lyza ni kalau dgn fon , xley nk dok diam .. hehe . so , Lyza akan off fon Lyza yg sim MAXIS .. hoho .. Kat sim tu banyak sgt nyamuk yg asyik kacau . disebabkan tu la Lyza nk off kn dia ...  dan juga , Lyza xkan on9 selama sebulan .. huh .. Will miss u all . My my FB ( terbalek kn je Fb tu ) , my twitter and the most important is .. My BloG .. :( miss them .. hehee .. k la . smpay sini je luahan hati c budak malang ni .. 
k bubye allz .. i will miss u .. jangan nakal2 yeah .. jage diri selalu 
( INGAT LA MEREKA YANG TERSAYANG )

ha ! da puas baca ? apa lagi , like and comment la =D

2 comments:

N A T A S Y A ツ said...

hehe, same la kite ;)
GOODLUCK FOR YOU PMR !

dan selamat hari raya ;)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

akak follow awak. :)

n gudluck untu PMR eh dik.. :) buat yg terbaik.. comel blog dia. ^^,

sHaRinG iS cARinG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget